CAMPAIGN NEWS

Munīcija Tomasam un viņa draugiem

Ministry of Defense ČR
Kampaņas patronāža

Cilvēki no visas pasaules ir iegādājušies tanku Tomasu Ukrainas armijai, un tagad viņam ir ļoti smagi jāstrādā. Tam viņam ir nepieciešama munīcija, tāpēc mēs nolēmām vākt naudu ne tikai Tomasam, bet arī viņa draugiem: Dana - haubicai un Vampīrs - raķešu šāvēju. Nosūtīsim 1000 šo “dāvanu” Putinam uz Ukrainu.

2951644
20141
savākti no
1693150
Donori

CAMPAIGN GOALKAMPAŅAS MĒRĶIS

Dažos Krievijas-Ukrainas frontes posmos apšaudes intensitāte, ņemot vērā patērētās munīcijas daudzumu, atsevišķos posmos tuvojas Otrā pasaules kara lielāko kauju intensitātei.

Munīcija ir tas, kas ukraiņiem patiešām ir vajadzīgs tagad, veiksmīgas ofensīvas laikā. Čehijas rīcībā ir šis militārais materiāls, vai arī tās aizsardzības rūpniecība var to piegādāt. Nepieciešamība pēc munīcijas ir apspriesta tieši ar ukraiņiem. Tā ir vajadzīga, un tā ir vajadzīga ātri. Tā ilgi nestāvēs noliktavā.

Iegādāsimies munīciju un nosūtīsim to uz fronti!

KAS TIKS IEGĀDĀTS?


Munīcija modernizētajiem T-72 125 mm tankiem (arī mūsu Tomasam).
Tanks ir aprīkots ar automātisko lādētāju ar nemainīgu iekraušanas leņķi. Automātiskajā lādētājā ir sakrautas 22 patronas, pārējās atrodas tornī. Strēlnieks var izmantot arī čehu zemkalibra pretšaujamieroču lādiņus, kas var cauršaut 500 mm biezu bruņu pārklājumu attālumā, kas pārsniedz 2000 m. Tanks pārvadā kopumā 37 gabalus dažādas munīcijas.

‍122 mm raķetes raķešu palaišanas iekārtām RM-70 Vampire 4D
Ar šo raķešu palaišanas iekārtu var šaut atsevišķas raķetes, kā arī salvas - galvenokārt izmantojot netiešo uguni. Tā ir paredzēta koncentrētai lielu teritoriju apšaudei (līdz 3 hektāriem vienā salūtā) ar augstas sprāgstspējas fragmentācijas granātām. Šaušana ir spēcīga, un vienā 40 raķešu salūtā tiek izmantoti gandrīz 256 kg sprāgstvielu.

122 mm un 152 mm artilērijas munīcija haubicēm Dana (77. modelis) un velkamajām haubicēm D-30 un D-20.
Ar haubicām paredzēts cīnīties ar ienaidnieka artilēriju un mīnmetējiem, apklusināt un iznīcināt komandposteņus, ugunssardzes un radioiekārtas, kā arī ienaidnieka dzīvās spēka vienības, kā arī nojaukt pastāvīgās aizsardzības būves un lauka aizsardzības objektus. Dana ir izšaušanas ātrums 4 šāvieni minūtē, ja izmanto automātisko lādētāju. Maksimālais darbības rādiuss ir 20 kilometri.

120 mm mīnmetēju munīcija
Šo ieroču maksimālais darbības rādiuss ir 8 km. Mīnmetēju var transportēt uz papildu šasijas aiz transportlīdzekļa vai uz tā bāzes, un to var viegli un ātri izjaukt un sagatavot apšaudei.


Spridzekļu palaišana ir regulējama - varat izmantot automātisko palaišanu, kad spridzekļi pieskaras aizdedzinātājam, vai arī varat tos palaist manuāli, izvelkot aizdedzes tapu un pavelkot sprūda auklu.

JAUNUMI

Sorry, no information was found on that block in the database

PALĪDZIET MUMS UZLABOT TĪMEKĻA VIETNES TULKOŠANU

icon

Tāpēc šo tīmekļa vietnes versiju tulko automātiskais tulkotājs, un tajā var būt kļūdu. Ja vēlaties uzlabot vietnes kvalitāti, lūdzu, sazinieties ar mums.

ES VĒLOS PALĪDZĪBU AR TULKOJUMU
Projektu “Dāvana Putinam” īsteno ļoti neliela komanda no Čehijas. Viņš rūpējas par visu, sākot ar iepirkuma organizēšanu, mārketingu un beidzot ar tehniskiem risinājumiem. Ja vēlaties palīdzēt kolekcijas attīstībā ārzemēs, pievienojieties mums. Slava Ukrainai!
PIESAISTĪTI UKRAINAI:
35007763
icon star image
DONORI:
306 369
icon star image
KARA DIENAS:
939
icon star image
LĪDZEKĻU VĀKŠANA IEROČU PIEGĀDEI UKRAINAI